7.11.07

Buenos Aires

Dat is toch een behoorlijk stukje vliegen! We vertrokken al om 5 uur vanuit ons hotel bij Schiphol en na o.a. een uur in de rij gestaan te hebben voor de bagagecontrole, langer dan ooit, hadden we een reis die bijna geheel volgens schema verliep. Over te veel bagage hadden we ons niet druk hoeven maken want de fietsdozen werden niet eens gewogen! Fietsen gaan dus gratis mee, terwijl ze officieel wel binnen de bagagelimiet moeten vallen van 20 kilo.
In totaal hadden wij zeker 50 kilo en ook nog eens 20 kilo handbagage, van forse afmetingen, maar er werd niet moeilijk gedaan. In Buenos Aires kwam ook alle bagage netjes aan, dus niets dan lof over Iberia.
We zijn nu in Hostal Portal del Sur, oud, gezellig met alleen maar backpackers en midden in het centrum. We gaan nu eerst maar eens de stad verkennen. Het is hier warm, zeg maar heet, en zonnig.
Hierbij een foto van onze bagage die we opgestapeld hadden in ons hotel bij Schiphol. Men was zo aardig ons een extra grote kamer te geven, de invalidenkamer. Dat vonden we wel grappig.

Geen opmerkingen: