19.11.19

Denia (2)

De kust van Las Rotas
We hebben inmiddels een dagelijkse routine. 's Ochtends zitten we meestal in de zon en later op de dag worden we actief. Elke dag willen we een wandeling of fietstocht doen.

Vanaf de pier
Vanuit ons huis lopen we in ongeveer 15 minuten naar zee. Het is heerlijk om de promenade van Las Rotas op en neer te lopen.

Koffiepauze tijdens de fietstocht met Dick en Jan
Maandag fietste Jan voor het eerst met zijn vroegere fietsmaten Dick en Jan. We starten in Ondara en doen dan een rondje van 30 tot 40 km. Samen met het op en neer naar Ondara fietsen kom je dan al snel op 55 tot 65 km. Tijdens dit eerste rondje was er al wel een lekke band te noteren. In Spanje heb je vaak lekke banden en in Nederland vrijwel nooit.

Er stonden hier nog 3 mountainbikes van ons in opslag zodat er keus is.

We hebben hier Nederlandse satelliet-tv en internet. Verder zijn alle nuttige zaken aanwezig in dit huis. Er is geen vaste verwarming, maar met een Zibro-kacheltje krijgen we het behaaglijk.
De temperaturen zijn 's nachts net boven de 10 graden en overdag wordt het 17-20 graden. In de zon is het heerlijk en die schijnt gelukkig veel.

Heel anders dan in Nederland is hier de natuur, die niet naar de winterstand gaat. Er bloeit nog veel en de bijen zijn nog volop actief.

Geen opmerkingen: