3.10.23

Zuid-Amerika, deel 2

Deze week zullen we vertrekken naar Argentinië, waar onze camper staat geparkeerd sinds maart dit jaar. Het plan is om ruim 6 maanden rond te reizen door de zuidelijke helft van het continent. Globaal zal de route vanaf Mendoza zijn: San Rafael, Uspallata en dan door Chili naar Antofagasta. Vervolgens naar San Pedro de Atacama en Iquique en dan naar Bolivia. Na een uitgebreid bezoek aan Bolivia weer naar het zuiden, naar Salta in Argentinië. Via Chilecito en Córdoba rijden we dan naar het oosten om uiteindelijk te eindigen in Uruguay. Als we tijd over hebben doen we nog een omweg door Brazilië. 

Hiermee wijken we sterk af van het oorspronkelijke plan om nu te eindigen in Colombia. Dat plan wordt nu een jaar uitgesteld. Ons geplande Zuid-Amerika-avontuur bestaat nu dus uit drie delen van circa een halfjaar elk, in plaats van twee. 

We zullen weer regelmatig dit blog bijhouden, waarschijnlijk eens in de twee of drie dagen. Voordat we in Mendoza zijn maken we nog een tussenstop in de hoofdstad Buenos Aires. 

Globale planning voor oktober 2023 tot april 2024

Geen opmerkingen: