21.12.17

Onze VW-bus gaat varen

Vandaag hebben we de camper naar Zeebrugge gereden. Na enkele dagen op de kade van Wallenius Wilhemsen, zal hij meegaan in de Fedora naar Panama.
Voor het kantoor van WWL in Zeebrugge
De papieren bleken in orde en de korte check leverde een oké op. Er werd vluchtig in de camper gekeken en we werden gevraagd of we geen gasflessen, etenswaren en zaden mee hadden genomen. Niets van dat alles natuurlijk. Wel werd ons nadrukkelijk aangeraden de kentekenplaten er af te halen. Dat schijnt een geliefd souvenir te zijn aan de overkant. Goed, die gaan mee in het vliegtuig.Tot ziens in Panama
De vrouw die inspecteerde was zo vriendelijk om ons een lift naar Heist aan te bieden, waar we de trein naar Brugge namen. In Brugge hebben we twee overnachtingen geboekt voor we weer naar huis gaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei


spannend en leuk tegelijk! Een paar fijne dagen in het mooie Brugge. Veel liefs uit Denia
van Jim en Marina

J&J zei

Dank jullie. Het is grijs in Brugge, maar evengoed weten de toeristen de stad te vinden. Echt een stad van superlatieven.

Anoniem zeiLeuke foto zeg, zo jong en fit allebei. Hier is het niet grijs maar bijna net zo blauw als jouw truitje Janny. Bij de zee Fish and Chips gegeten met Susan en Herman die hier ook met een campervan zijn zoals ik al eerder schreef. Heb uiteraard over jullie avontuur verteld en jullie indrukwekkende conditie. (opgeschept)