11.1.20

Denia (12)

Wandeling aan de voet van de Montgó
Woensdag hebben we Christien opgehaald van het vliegveld in Valencia. Ze zal een week bij ons blijven.
We hebben enkele uitstapjes gedaan en andere gepland.

Vrijdag liepen de zaken echter totaal niet zoals de bedoeling was. Jan had de dames naar het winkelcentrum in Ondara gebracht maar kreeg op de terugweg pech met de camper. De bediening van de versnellingsbak was kapot en alleen de 3e en 4e versnelling waren nog met enige moeite te gebruiken.
Nu was dat al een keer eerder gebeurd, 10 jaar geleden, toen de bus 10 jaar oud was. Blijkbaar gaan de nylon kogels niet langer mee en ze hadden eigenlijk preventief vervangen moeten worden.

Mark, de eigenaar van de garage in Denia, die we goed kennen, wilde zijn best doen maar het lukte uiteindelijk niet omdat de onderdelen nog niet waren bezorgd. De bus blijft het weekend daar staan.

De dames moesten dus met de lijnbus terug, maar de bus hield zich niet erg aan de dienstregeling, zodat ze in de kou en regen een tijd moesten wachten.

De plannen voor het weekend wilden we door laten gaan door een auto te huren, maar dat lukte ook niet omdat we de paspoorten in de kluis in de camper hadden en een paspoort heb je beslist nodig.
Voor zondag en maandag kunnen we nu gelukkig de auto lenen van Marina, die dat spontaan aanbood.

Na de flinke buien op vrijdag ziet het weer er nu prima uit, al is de dagtemperatuur met 14 of 15 graden een beetje aan de lage kant. We vermaken ons prima.

Geen opmerkingen: