31.1.20

Denia (15)

Jim en Marina kwamen bij ons eten
We naderen het einde van ons verblijf in Denia. Oorspronkelijk wilden we 1 februari verder naar het zuiden gaan, maar dat wordt nu 2 dagen later. Er is nog steeds een probleem met de standverwarming van de camper. Door onze garage in Denia kon dat niet geheel worden opgelost, want het is een gespecialiseerde klus. Vandaag is de verwarming in La Nucia, 60 km hier vandaag, er onder uit gehaald en getest. Een nieuwe sensor moet het probleem verhelpen, maar deze moest besteld worden. Begin volgende week wordt de verwarming weer gemonteerd en zal hopelijk alles in orde zijn.
Deze keer een rondje over asfaltwegen

Verwarming hebben we misschien niet vaak nodig, zeker overdag niet. We zien nu al temperaturen van boven de 25 graden in Marokko en ook hier is het nu lekker weer.

De afgelopen periode van twee en een halve maand in Denia is snel voorbijgegaan. We hebben veel wandelingen en fietstochten gedaan en veel mensen ontmoet.
Deze week kwamen Jim en Marina nog bij ons paella eten, wat heel gezellig was.

Een groot deel van de rijstvelden in de Marjal staat onder water
Jan heeft voor de laatste keer gefietst met Jan en Dick en dat was ook steeds een genoegen met veel koffiestops onderweg en niet al te prestatiegerichte routes.

Janny heeft de Nederlandse Club nog bezocht, waar ze opnieuw afscheid nam van de collega-bibliothecaresses.
Bloeiende amandelbomen

Geen opmerkingen: