30.4.21

Ede

Tussen de bomen in de verte (rechts) ons huis de afgelopen vier maanden
We zijn na twee dagen rijden terug in Nederland. Tevoren hadden we in Denia een PCR-test laten doen, want die wordt voorgeschreven bij het reizen door Frankrijk. Er werd bij de grens inderdaad gecontroleerd of je een negatief testresultaat kon laten zien. 

Afgelopen zondagavond kregen we schrik van ons leven, want er was een plotselinge donderslag vlakbij ons huis. Door de impact was de router defect, dus geen internet meer. Ook de AppleTV die met een kabel verbonden was met de router heeft het niet overleefd. Er was te weinig tijd om de reparatie van de router te regelen.

We hebben de afgelopen tijd nog afscheid genomen van enkele mensen en de laatste dag het huis flink schoongemaakt. De tuin was al eerder gedaan. 

We kijken terug op een heerlijk verblijf in Spanje, wat ruim 4 maanden duurde. Qua weer hebben we van alles meegemaakt, maar over het geheel genomen was het wat koeler dan normaal, bevestigde iedereen die in Denia woont. Net nu het mooier gaat worden verlaten we dus Spanje en komen we in Nederland tijdens een extra koele en natte periode. We konden echter niet langer uitstellen want we hebben afspraken voor coronavaccinaties.  

Geen opmerkingen: