6.2.17

Aourir (2)

Vandaag hebben we voornamelijk op de camping doorgebracht. De was doen en van dat soort zaken.
Maar in de middag zijn we nog even naar Agadir gereden (25 km) om boodschappen te doen en om het internetmodem weer aan de praat te krijgen.
Dat is gelukt. In een telefoonwinkel vertelde men dat bij het opwaarderen gisteren een fout is gemaakt. Het maakt verschil over je gewoon opwaardeert of alleen voor internet. Dat laatste had moeten gebeuren. Nu nog eens opgewaardeerd voor een klein bedrag en dan zou automatisch ook het vorige tegoed moeten blijven werken. Voorlopig werkt het inderdaad, alleen niet op de camping, want hier is geen bereik voor 3G.

Het is hier overigens heerlijk weer,zo'n 24 graden en alleen maar zon.

Het is ons opgevallen dat de Marokkanen wat milieubewuster geworden zijn de laatste jaren. Zo krijg je bij de grote supermarkten geen plastic tasjes meer en zelfs de groente gaat in papier. Dat plastic is een grote plaag hier want overal zie je het in de bomen en dergelijke achtergebleven. Dat zal nu langzamerhand minder worden. Ook worden in de meeste plaatsen de straten netjes gehouden.
De stinkende bestelbusjes en stokoude Mercedes taxi's zijn echter nog steeds in het straatbeeld te zien. Als er al een autokeuring is hier, dan niet op uitlaatgassen.

Geen opmerkingen: