26.2.18

La Fortuna (2)

Bubbelbad met vulkaanzicht
De heetwaterbronnen zijn ons goed bevallen. Het was er nu erg rustig, heerlijk. Het complex is mooi aangelegd en goed onderhouden. Je betaalt €6 per persoon. We wilden eerst niet gaan omdat het vanmorgen erg bewolkt was, maar later werd het gelukkig beter.

Er zijn allerlei baden en jacuzzi’s met verschillende temperaturen. Goed om tot rust te komen, al is dat voor ons niet nodig, want rustig zijn we al...

Opvallend is dat we steeds Nederlanders tegenkomen die in Costa Rica rondreizen in gehuurde terreinwagens met een daktent erop. Nu al de vijfde. Blijkbaar heeft het bedrijf nomadamerica.com een goede bekendheid in Nederland.

Vanmiddag hebben we weer eens in een soda gegeten. Lekker en goedkoop.

Vanavond gingen we weer naar de baden die nu sfeervol verlicht zijn.

We hebben wat foto’s geplaatst bij oudere berichten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei


Heb je meteen het bad even schoongemaakt en de PH gecontroleerd Jan, nee hoor only joking.
Jullie zitten heerlijk te relaxen zo te zien. Het heeft erg geregend vandaag dus nu hebben de planten wel weer even genoeg.Jullie hebben daar nog geen hevige regen gehad he, is er eigenlijk ook een moesson periode? Wat handig zeg al die apps die jullie gebruiken, vooral de reviews van anderen geeft jullie een goede indicatie. Zien jullie vaak dingen te koop langs de kant van de weg die mensen zelf hebben gemaakt zoals b.v. tassen en kleding? Is er veel armoede voor zover jullie dat kunnen beoordelen of is dat moeilijk te zien buiten de grote steden? Liefs en groeten, Jim en Marina

J&J zei

We hebben de baden kritisch bekeken en gezien dat de voegen hier en daar zwart zijn...
Costa Rica is relatief rijk. Veel armoede zien we niet, al wonen veel mensen in kleine huisjes.
Stalletjes langs de weg zie je inderdaad veel, vooral in toeristische streken.
Deze landen hebben een regenseizoen wat ongeveer van mei tot november loopt, maar er zijn grote regionale verschillen. In de bergen regent het over het gehele jaar wel. Harde regenbuien hebben we gelukkig nog niet gehad.
Momenteel 35 graden in Nicoya.

Anoniem zei

Heerlijk op vakantie lekker bubbelen. Wij hebben thuis een balboa jacuzzi staan. Die zijn van kwaliteit erg goed. Nu kunnen we thuis ook heerlijk bubbelen.