19.5.19

Douglas

Wyoming is een cowboystaat. Op de nummerplaten zie je een rodeoruiter en in restaurants en dergelijke zie je meer mannen met cowboyhoeden dan normaal.
We reden door het midden van staat verder naar het oosten en het was vrijwel alleen prairie, 275 km lang. Mede door het regenachtige weer was het een uitgesproken saai traject.

Tja, het weer. We kunnen er niet om heen. De komende 6 dagen wordt het in deze omgeving slecht weer en verderop in de Black Hills sneeuwt het al. Hier is het aan het eind van de middag 2 graden Celsius.
We hebben ons plan daarom aangepast. We gaan de komende vier dagen circa 400 km per dag rijden om in Wisconsin te komen, waar we onze vrienden Ric en Jane gaan bezoeken. Dit bezoek was eigenlijk later gepland. Daar is het weer beter en het laatste traject naar Baltimore en Washington hopen we ook warmer weer te krijgen.

We overnachten nu in het stadspark van Douglas. Het is een gratis camping, zelfs met warme douches.
We hebben goed internet hier en hoorden via de Nederlandse radio dat Nederland het songfestival heeft gewonnen. Nederlandse tv kunnen we niet rechtstreeks via internet zien, want we hebben geen VPN-abonnement meer. Hoe dan ook, we vermaken ons wel.

Geen opmerkingen: