29.6.21

Ede

Vandaag fietsten we de laatste 58 km naar huis, waarmee we in 16 dagen 935 km aflegden. Eén dag, in Groningen, hebben we de fietsen niet aangeraakt. 

We kozen een route door de stad Utrecht, Bunnik, Doorn en Leersum en daarna verder over de Utrechtse Heuvelrug naar Veenendaal en Ede.  

Natuurgeweld in Leersum

De windhoos die Leersum onlangs teisterde heeft veel sporen nagelaten en men is nog volop bezig om de omgewaaide bomen op te ruimen.

Ook vandaag hielden we het droog en het was een lekkere temperatuur.

Terugkijkend is deze 16-daagse fietstocht ons goed bevallen. Het was de eerste keer dat we in Nederland geen fiets-kampeervakantie hadden, maar voornamelijk hebben overnacht bij adressen van Vrienden Op De Fiets. In het begin werd ons nog wel eens nee verkocht ook al probeerden we een week tevoren te boeken. Verderop ging dat gemakkelijker. 

Wij selecteerden de adressen zoveel mogelijk op "tuinhuis" of in elk geval privé sanitair. Dat leverde echt mooie ervaringen op, hoewel de een er wel meer werk van maakt dan de ander. De formule is op basis van deze ervaringen zeker voor herhaling vatbaar.

We hadden geen problemen met de fietsen. Het weer was over het algemeen gemiddeld tot goed. We hadden slechts één dag met vrij veel regen. 

Geen opmerkingen: