19.2.20

Mirleft (2)

Het dakterras is voorzien van ligstoelen
Het bevalt nog goed op deze minicamping.
Regelmatig komen er nieuwe gasten. Naast ons staat nu een huurauto met twee jonge Belgische wielrenners.  Ze dachten een bestelbusje gehuurd te hebben waarin ze onderweg wilden slapen op twee luchtbedden. Het bleek helaas een nogal kleine bestelauto te zijn waarvan ze 's nachts de achterdeuren open moeten houden om er languit in te kunnen slapen.
Van het fietsen genieten ze in elk geval wel en als je jong bent weet je misschien beter te improviseren.

Straatbeeld van het centrum van Mirleft
Gisteren aten we een lekkere vistajine in een restaurantje aan het strand. Het duurde wel vrij lang voor we konden gaan eten, maar het was het wachten waard.
De eigenaar sprak Duits tegen ons, want hij had als kok in Duitsland gewerkt. Hij was niet bepaald een visitekaartje voor zijn restaurant want zijn gebit bestond uit drie bruine tanden.

Don't worry, be hippy
Er blijken maar liefst drie ezels bij de camping te horen. Ze hebben hier een slaaphok en overdag trekken ze er op uit. Het groente- en fruitafval krijgt hier een nuttige bestemming. Daarnaast lopen er zo'n vijf katten rond en vlakbij kondigen enkele hanen aan wanneer we dienen op te staan. Echt landelijk hier.

Vanaf het dakterras
De temperatuur is deze dagen iets gedaald. We halen niet meer de 20 graden. Gelukkig is het zonnig en hierna gaat het weer de goede kant op.

Geen opmerkingen: