10.2.15

Patagonia

B&B adres in Rio Rico
Onze gastvrouw Julie ging al vroeg weg, maar we mochten nemen voor ons ontbijt wat we nodig hadden. We namen er de tijd voor op het het terras in de ochtendzon. Er moest ook nog een lekke band worden gerepareerd, maar om ca. 11 uur vertrokken we dan voor een korte rit naar Patagonia.

De route was prima en niet al te zwaar, maar aan het eind hebben we besloten om te stoppen met de onze fietstocht. Het bleek dat de laatste vier dagen Janny steeds meer last kreeg van haar nek, eigenlijk alleen als ze op de fiets zit, verder niet. We hebben diverse dingen veranderd aan de fiets, maar niets helpt. Pijnstillers helpen ook niet. Extra vervelend is dat ze letterlijk misselijk wordt van de pijn en moet overgeven. Ze heeft daardoor totaal geen energie meer en komt haast niet meer vooruit. Vandaag was de kortste afstand tot nu toe, maar het kostte heel veel inspanning om het te volbrengen. Voor degenen die meedenken, het is geen spierpijn, misschien een hernia.

We zijn in Patagonia in een zeer fraai huis, feitelijk een bed&breakfast. Het gaat trouwens overmorgen verhuizen, dus wij zijn de laatste gasten.

We hebben hier een rustdag gepland, maar ook na een rustdag verwachten we niet dat we verder kunnen met de fietstocht.

 Hoe nu verder? We denken dat we nu het beste een auto kunnen huren in Nogales en deze inleveren in Phoenix. We gaan dan onze geplande route (en meer) doen per auto. De fietsen en de bagage moeten dan in die auto passen.
De laatste fietsvakantie voor Janny?
Het enige probleem is misschien hoe we in Nogales komen, 32 km. Misschien vragen we iemand om ons te brengen of eventueel toch fietsen. Vandaag hebben we 42 km gefietst.

Geen opmerkingen: