10.2.15

Patagonia (2)

Benzinepomp PIGS in Patagonia
We gebruiken onze rustdag in Patagonia om allerlei dingen te regelen. Allereerst hebben we voor vandaag een afspraak met de dokter. Het lijkt ons goed dat er toch gekeken wordt. Bovendien is een doktersverklaring noodzakelijk om eventueel een claim op onze reisverzekering te kunnen doen. Hopelijk is de verzekering bereid om de kosten van een huurauto te vergoeden. Of anders van een vervroegde terugreis, maar dat is niet onze keuze. De mensen hier van het B&B zijn bereid om ons of alleen Jan naar Nogales te brengen. Jan zou ook kunnen fietsen naar Nogales, maar we zien morgen wel hoe het verder loopt. Janny voelt zich erg slap en ze is ook nog verkouden. Ze voelt haar nek wel, maar het is niet vergelijkbaar met wanneer ze op de fiets zit.
Patagonia is een aardig dorp met veel bomen en oude huizen. Er is een oud station, maar de spoorlijn is al lang verdwenen.
Het voormalige station, Patagonia

Update:
De dokter vermoedt een ontsteking van een hoge halswervelschijf. Hij schrijft een ontstekingsremmer voor en beslist de komende weken niet fietsen.
Nu gaan we zijn brief voorleggen aan de reisverzekering en wachten we af wat zij er van vinden.

Morgen gaan we in elk geval naar Nogales per auto met medeneming van de fietsen en alle bagage.
B&B in Patagonia


Geen opmerkingen: