6.2.15

Oro Valley

Ons onderkomen in Oro Valley
Ons motel serveert geen ontbijt en in de omgeving konden we niets beters vinden dan Mac Donalds. Een normale supermarkt zagen we ook niet. Geen idee waar mensen hier hun boodschappen doen. Dus kochten we wat donuts en müslibars bij een benzinepomp, zodat we onderweg wat te eten hadden.
De belangrijkste bron van inkomsten van Florence (wat in niets lijkt op het Italiaanse Florence, hoewel er een aardig historisch centrum is) is de misdaad. De misdaad, want rond het dorp staan wel vier gevangenissen.
De weg naar het zuiden is vrijwel recht en niet erg afwisselend. Waar we niet op gerekend hadden was dat het 60 km lang langzaam omhoog loopt, zodat je je benen toch wel voelt. Daarna volgde de vierbaans afdaling naar Oro Valley, een voorstad van Tuscon.
We zijn te gast bij Dave en Linda, die ons laten overnachten in een grote caravan, een 5th wheel. We komen aan hun adres door de warmshowers website.
Ze wonen in een prachtig Adobe huis op een enorm perceel van 50 acres en op wandelafstand van een winkelcentrum. Jammer dat het vlakbij de doorgaande weg is, dus veel verkeerslawaai, maar verder paradijselijk.
De route vandaag was langer dan gepland, 95 km. Mede door het langdurige valsplat vond Janny het aan de zware kant. Morgen in elk geval korter. Het weer is onveranderd schitterend, alleen zon, 24 graden en nauwelijks wind.
Omdat we naar een camping gaan zal er morgen waarschijnlijk geen bericht komen.

Geen opmerkingen: