4.11.23

La Serena (4)

Het appartementengebouw

Bijna ons hele hebben en houden hebben we van de camper naar het appartement overgebracht en dat blijkt best veel te zijn. Dit wordt voor de komende twee tot drie weken ons woonverblijf, want het duurt nogal even voor de onderdelen vanuit Engeland hier zijn. In Chili is het niet verkrijgbaar omdat dit type auto hier niet of misschien sporadisch voorkomt. We hebben er in elk geval nog geen een gezien.
 

Jan heeft besloten de hele koppeling en het vliegwiel te laten vervangen want dat is nauwelijks meer werk dan alleen het druklager te vervangen. Het kost natuurlijk meer aan onderdelen maar er is een kans dat de koppeling zelf ook geleden heeft van de lekkage. 

Hoe dan ook, de komende tijd zullen de berichten hier wat minder vaak verschijnen want heel veel zullen we niet beleven. 

Ons uitzicht deze dagen

We wonen op de achtste verdieping en kijken uit over de stad La Serena en dichterbij een winkelcentrum met o.a. een Walmart, hier Lider geheten. Naar zee lopen is 2 kilometer. 

Het appartement is simpel ingericht maar biedt alles wat we nodig hebben, behalve misschien verwarming. De buitentemperatuur wordt hier maximaal 20 graden en de zon schijnt niet elke dag. Daarom kan het binnen wel eens wat kil zijn. Dubbel glas en spouwmuren heeft dit gebouw ook niet. 

Langs de weg: een huisvestingsproject?

Geen opmerkingen: