20.4.19

Dunnigan

Weelderige bloemenweiden
We begonnen de dag met een mooie wandeling van 7 km vanaf de camping in Sugarloaf Ridge SP. Het landschap is misschien niet zo spectaculair, maar toch heel aantrekkelijk om al wandelend in je op te nemen. Ook hier zien we weer veel bloemen en vlinders.

Een ontspannen wandeling
Door de wijnstreek van Sonoma rijden we via Napa naar de Interstate 5, de grote noord-zuid-route in Californië. We zijn dan inmiddels in een saai en vlak landbouwgebied gekomen.
Bij het kleine Dunnigan staan we nu op een camping met het geluid van de snelweg duidelijk hoorbaar. Geen probleem verder, we zijn inmiddels alles wel gewend.

De temperatuur vandaag was rond de 27 graden. Dat gaat morgen veranderen, want dan komt er regen met lagere temperaturen.

Ons plan om ook naar het Lassen Volcanic National Park te gaan, gaat waarschijnlijk niet door. We hadden ons aanvankelijk niet gerealiseerd dat de doorgaande route door dit park nog onder een meters dikke laag sneeuw ligt en we lazen dat nu op het internet. Nu is slechts een klein deel van het park te bezoeken en we vragen ons af of dit de moeite waard is.

Wat we ons wel realiseren is dat we nog maar ruim 2 maanden voor de boeg hebben voordat we vanuit Washington DC terugvliegen. In deze 2 maanden moeten we nog circa 12 staten doorkruisen en 7000 km afleggen. Tot nu toe hebben we twee staten bezocht in bijna 3 maanden en ook 7000 km afgelegd. Ons reistempo moet nu echt omhoog.

1 opmerking:

Bettysieta zei

Kleine Staten Na California! Jammer dat Jullie the Bumpass Hell pass niet kunnen zien in Lassen Nt.park.ja,Het is hoog daar en inderdaad vaak Lang sneeuw! Mendocino,humbold co, is ook super mooi