26.11.07

Salta (2)

Zondag hebben we de kunstmarkt bezocht en daar kwamen we geheel toevallig Ulrike en haar vriend tegen.
We hadden haar ontmoet, zo´n 3 weken terug in Buenos Aires, in ons eerste hotel. Ze waren eerst van plan een lange zeilreis te maken met de boot die ze gekocht hadden, maar het plan viel in duigen vanwege het slechte weer van afgelopen zomer in Europa. Nu hebben ze besloten een reis door Zuid Amerika te maken.
We hebben er verder een rustig dagje van gemaakt. We gingen op de fiets van de camping naar de stad en bij de kunstmarkt was een politieagent zo aardig om op onze fietsen te passen. De Argentijnen zijn over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam.
Op de camping kwamen we ook nog Zwiters tegen die met hun reusachtige 4WD vrachtwagencamper al 2 jaar op reis zijn en er 3 jaar aan toe willen voegen. Een heel verschil met onze lichtgewicht uitrusting.

Toen we terugkwamen op de camping had zich een volledige metamorfose voltrokken. De salteños gaan zondagmiddag massaal naar het stadspark / camping / zwembad. Het was een ongelooflijke herrie, maar om 8 uur was alles weer rustig en vandaag werd de rommel ook weer opgeruimd. De foto´s tonen ons vredige plekje ´s ochtends en ´s middags.

Geen opmerkingen: