26.5.18

Oaxaca (5)

Verkopers op de Zócalo
We zijn met de camper naar de stad geweest. Bij de Volkswagengarage konden ze ons ook niet helpen. We zullen er mee doorrijden tot Mexico-Stad en dan het onderdeel, na de onderbreking van de reis, vanuit Nederland meebrengen.

Taco's al pastor met o.a. guacamole
We hebben daarna opnieuw de binnenstad bezocht, twee musea bezocht en taco's gegeten. Het schijnt dat Oaxaca een goede plek is voor taco's en tot nu toe hadden we ze eigenlijk nog niet gehad. Goedkoop en lekker.

De achterbumper zit er weer op, dus in principe houdt niets ons nog hier in El Tule. We willen nog een fietstocht doen en nog wat attracties bekijken. We blijven dus toch nog een paar dagen.

Markthal in Oaxaca
We zijn niet de enige gasten hier bij Overlander Oasis. Er is ook een Engels stel dat een jaar nu op reis is en een paar maanden geleden een busje in de Verenigde Staten heeft gekocht. Dat knappen ze hier nu op, samen met Calvin, de eigenaar van Overlander Oasis. Zij moeten binnenkort Mexico uit zijn omdat zij maar 6 maanden toestemming voor hun bus hebben voor Mexico (wij 10 jaar).

Geen opmerkingen: