31.12.18

Cabo San Lucas

Het is nog een paar uur totdat dit jaar 2018 voorbij is.
Het jaar begon verdrietig, met de begrafenis van Jan’s vader.

Camping El Chorro
Maar daarna heeft ons dit jaar persoonlijk veel goeds gebracht. De reis die we in januari begonnen en de pauze in Nederland, het is alles prima bevallen.

We hebben natuurlijk vaker lange reizen gemaakt maar deze is toch wel uniek.
Het voortdurend op een paar meter van elkaar te leven gaat nog steeds goed. Je moet er wel een beetje aanleg voor hebben en natuurlijk wat begrip voor elkaar en aanpassingsvermogen. Blijkbaar hebben we dat.

Heetwaterbad
Afgelopen overnachting was bij een riviertje in het binnenland waar ook een warmwaterbron is. Beter gezegd, een heetwaterbron want je kon nauwelijks in het badje zitten. We stonden op een zeer primitieve maar mooi gelegen en zeer rustige camping.
Er waren een stuk of 10 andere kampeerders, allemaal 20ers en 30ers. We vonden dat wel bijzonder want op deze plek is totaal geen bereik voor mobiele telefoon of internet. Dus je leeft in de prehistorie zogezegd. Ook geen water of elektriciteit, wel een latrine. Baden doe je in de rivier.

Vandaag zijn we doorgereden naar Cabo San Lucas. Dat is de zuidelijkste stad van Baja California.
We hadden een plekje gereserveerd bij een hostal, maar bij aankomst was er onduidelijkheid tussen de beheerders of we terechtkonden. Uiteindelijk was het goed en nu staan we op het kleinste plekje tot nu toe. Wel midden in de stad.
Hier gaan we het nieuwe jaar inluiden. Salud!
Zonsondergang Camping El Chorro

Geen opmerkingen: