1.3.19

Sedona

Courthouse Butte, Sedona
Ruim 200 km naar het noorden zijn we gereden, om aan te komen in het toeristische Sedona. Dat toerisme heeft een goede reden, namelijk de rode rotsen die rondom deze plaats te vinden zijn. Vier jaar geleden waren we er ook al een paar dagen en nu op weg naar Flagstaff leek het ons leuk om nog eens te kijken en wellicht een wandeling te doen.

Bell Rock, Sedona
Er zijn geen campings in Sedona, alleen maar peperdure hotels. We overnachten in een rustige doodlopende straat, met uitzicht op de rode rotsen. Op de app iOverlander werd deze plek aanbevolen.

Meteen na aankomst werden we weer door een Nederlander aangesproken. Onze camper met Nederlands kenteken valt blijkbaar wel erg op.

Het weer was opnieuw fraai met een temperatuur rond de 19 graden.

Onderweg reden we een tijdje boven de 2000 meter en daar lag nog een dik pak sneeuw. Een stuk verder en lager stopten we bij een rivier voor een lunchstop. Zelf gekookt, zoals meestal. Als je zo lang met de camper reist is het de uitdaging om afwisselend te eten. Dat lukt ons nog steeds goed, ook nu we vlees zo goed als uitgebannen hebben.

Geen opmerkingen: