18.3.20

Tazzarine (3)

Deze steenwoestijn omringt de camping;
de lucht is grijs van het stof
We kunnen er niet om heen. Het leven staat ook hier steeds meer in het teken van corona. Er wordt door de overheid opgeroepen thuis te blijven en alleen nog noodzakelijke reizen te maken. Of dit campertoeristen gaat beperken in hun reizen is nog niet helemaal duidelijk voor ons. Wel zijn sommige campings en hotels inmiddels gesloten.

Onze camping Serdrar is mooier dan dit bord doet vermoeden
We hebben ruim een week geleden een hotel geboekt in Merzouga, vanwege Janny’s verjaardag. Bij navraag bleek dat dit hotel in elk geval open blijft. Daar rijden we morgen naar toe.

Ook horen we over toenemende agressie naar buitenlanders. Misschien vanwege het feit dat de toeristen er zijn (en het virus naar Marokko hebben gebracht) maar misschien ook omdat ze nu weggaan. Zelf hebben we dat nog niet gemerkt.

Aan het diner
We hebben een tijdje gepraat met een Duits stel en zij zijn er nog niet uit wat te doen. Het lijkt er op dat ze nog op deze camping blijven.

We hebben in het restaurant van de camping gegeten en dat is ons goed bevallen. Ze weten er hier wel wat van te maken met tafelkleden en kaarsen op tafel.

Geen opmerkingen: