30.10.23

Punta Choros

Camping Memo Ruz in Punta Choros
Het gaat altijd weer anders dan je verwacht en dat hoort een beetje bij onze manier van reizen. Vanochtend heeft de monteur, Giorgi, de toestand bekeken. Na ontluchten van het systeem en bijvullen van het reservoir een proefritje gedaan en alles lijkt in orde. Er is wel degelijk een kleine lekkage vastgesteld, maar hij vond het verantwoord om er mee door te rijden mits het vloeistofniveau in de gaten wordt gehouden. 

Bij het stilvallen zaterdag was inderdaad het vloeistofniveau zo laag dat er lucht werd aangezogen waardoor de koppeling niet meer bediend kan worden.

Heel ontspannen is het rijden op deze manier niet maar tot nu toe gaat het goed.

 

We zijn zo'n 110 km verder gereden naar Punta Choros, een dorp met alleen zandwegen en een aantal campings. Ook winkels en restaurants ontbreken niet. De reden van deze toeristische activiteit is dat het de springplank is naar het nationale park van de Humboldt pinguïns, bestaande uit drie eilandjes. Je kunt er met een vissersbootje naar toe maar nu even niet want de zee is te ruw. Misschien woensdag, als we het tenminste aandurven.

Met vereende krachten naar binnen gereden vanochtend

Het is een prachtige plek hier op deze camping. Het uitzicht is schitterend. Het is nu een doordeweekse dag en erg rustig. Op twee andere campings die we probeerden was zelfs niemand te zien, ook geen beheerder.

Geen opmerkingen: