15.11.08

Ban Krut

We hebben deze plaatsnaam ook gezien als Ban Krud en als Bankrood. Uit te spreken
als bankroet (!), maar het is gelukkig niet van toepassing op ons. Het zal je zo snel ook niet overkomen hier, want de prijzen zijn prettig laag.
We zitten nu in een huisje op een park voor 400 baht per nacht, zo'n 9 euro. We hebben daarvoor goede bedden, tv, koelkast, een varanda en een badkamer. Wel met koud water, maar dat deert ons niet. We hebben meteen maar een rustdag genomen, na 3 fietsdagen.
Gisteren moesten we nog wel weer een eind lang de hoofdweg nr. 4, maar het laatste stuk hadden we een rustige weg die zich tussen de kokospalmen slingert. Onze afstand was 68,5 km met een gemiddelde van 20,6 km/u. Voor het eerst hadden we ook wat glooiingen in de weg, maar hoger dan 50 meter boven zeeniveau zijn we nog niet geweest. Ook gisteren werkte de wind weer mee aan een goed fietshumeur.
Het weer is eigenlijk perfect met temperaturen van circa 25-27 graden, redelijk wat zon en een lekker zeebriesje. Het toeristenseizoen is in deze streek nog niet op gang gekomen, want er zijn maar weinig huisjes bezet. Op het strand vind je ook maar heel weinig mensen.

Geen opmerkingen: