8.11.08

Bangkok (2)

Ons voorgenomen bezoek aan het paleis hebben we vandaag niet uitgevoerd. We waren eigenlijk te laat op voor de ochtendopening en voor de middag hadden we een ander idee.
We zijn eerst naar het station gegaan om kaartjes te kopen voor morgen. We hebben besloten naar het zuiden te gaan en de eerste 150 km doen we met de trein. We gaan tot Petchaburi en van daar gaan we verder fietsen naar het zuiden. Aan het einde gaan we dan met de trein weer terug. Voor dit deel denken we ca. 3 weken te gebruiken.

We zijn daarna met de metro naar de zgn. weekendmarkt gegaan. Dat is een enorm grote vaste markt die dus elke zaterdag en zondag open is. Halverwege ging het regenen, maar het bleef gewoon warm. De foto toont een kraampje van het koffievrouwtje waar we twee keer lekkere koffie dronken. Dezelfde weg gingen we terug, dus met de metro en daarna met de boot. Het was inmiddels donker en we kwamen heel wat feestelijk verlichte boten tegen, waarschijnlijk al met het oog op het volle-maanfeest, over enkele dagen.

Geen opmerkingen: