31.1.19

Tecate

We nemen een biertje in de Tecate brouwerij
Tecate is een kleine grensstad. We hebben er even rondgekeken en een (gratis) biertje gedronken in de Tecate bierbrouwerij.

We zouden hier de grens over kunnen gaan, maar we rijden morgen nog 400 km langs de grens naar Sonoyta om de grens over te steken. We komen dan meteen in een nationaal park. Gelukkig zijn de parken in de VS weer open.

Overnachten in een cabaña, weer iets anders
Ook hebben we in Tecate bij de grens de tijdelijke importvergunning voor de camper afgemeld. Dat schijnt te moeten, om later bij een hernieuwde inreis in Mexico geen problemen te krijgen, maar in Sonoyta is dat afmelden niet mogelijk.

We staan op een grote, vrijwel lege camping, 20 km ten oosten van Tecate. We kregen een cabaña aangeboden, voor dezelfde prijs als een camperplaats. En deze hut heeft zelfs verwarming. Dus we slapen nu al 4 nachten niet in de camper.

We houden het weer goed in de gaten. We hebben gezien dat een groot deel van de VS te maken heeft met een extreme koudegolf. Aan de westkust is het ook niet goed de komende dagen met veel regen, ook daarom gaan we snel naar het zuiden van Arizona, waar het er nog betrekkelijk goed uitziet.

Geen opmerkingen: