20.3.24

Ciudad del Este (2)

Monday waterval in Ciudad del Este
Zonder airconditioning is het deze dagen nauwelijks vol te houden en juist gisteren ging de airco van het huisje kapot. De eigenaar kon het ook niet oplossen en bood aan dat we zouden verhuizen naar het huisje ernaast. In een kwartiertje hadden we alles overgebracht. 
Tropische oerwoudbegroeiing

We hebben inmiddels ook tweemaal stroomuitval gehad en dat wil je natuurlijk ook liever niet. Het duurde gelukkig maar 20 minuten. In Puerto Iguazú hadden we dat trouwens ook tweemaal, dus blijkbaar is het een probleem van deze omgeving. 

 

Vandaag bezochten we de Monday waterval in het zuiden van de stad. Het heeft niets met maandag te maken maar het is een Guaraní-woord. Het park met de waterval was leuk maar na Iguazú is dit natuurlijk maar bescheiden. Er waren ook vrijwel geen bezoekers. 

Verjaardagslunch

Het is Janny's verjaardag, dus we kochten wijn en taart en we lunchten in een goed restaurant. We brengen nog een nacht in het huisje door en gaan dan terug naar Argentinië.

Paraguay zullen we ons herinneren van de chaotische stad Ciudad del Este en we zullen het land daarmee geen recht hebben gedaan. Maar verder het land ingaan was niet ons plan en we horen eigenlijk ook niet van anderen dat er veel aantrekkelijks te zien is. 

De afgelopen twee weken hebben we 1400 km afgelegd tussen Paraná en CdE

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Janny! Een bijzondere dag tijdens jullie prachtreis.

Anoniem zei

Dankjewel voor je reactie! Ik kan helaas niet zien van wie afkomstig...