26.1.22

Tenerife (6)

Mountainbiken langs de zuidpunt van Tenerife

Gisteren zijn we aangekomen op een volgende camping. Het zal voorlopig ook de laatste zijn, want verder op onze route is er nog maar één particuliere camping. De overheidscampings in de natuurparken zijn helaas alle gesloten vanwege covid. 

Rechts bananenplantages, links de kust
Waar we nu zijn, Camping Nauta, bevalt het ons wel, met name vanwege de goede voorzieningen. Er is helaas alleen uitzicht op omliggende bananenplantages, dus daar moeten we het niet van hebben. Het is ook een camping waar veel oudere langkampeerders verblijven, vooral Duitsers en Engelsen. Soms denk je dat je maar beter jongeren naast je kunt hebben, want wat kunnen deze mensen een lawaai maken, met name aan het eind van de middag, wanneer ze bij elkaar gaan zitten met een voorraadje drank. 

Eenvoudige lunch

Vandaag hebben we de fietsen weer eens gebruikt. We hadden een mooie route langs de uiterste zuidpunt van Tenerife. Het is een natuurpark met veel paden waarop gewandeld wordt maar die ook leuk zijn om te fietsen. Af en toe een stukje lopen nemen we voor lief. 
 

Er was regen voorspeld vandaag en in de verte zagen we ook wel buien, maar uiteindelijk stelde het weinig voor en onderweg hadden we gewoon prettig weer. 

In het vakantiedorp Palm-Mar hielden we een pauze bij een loungebar aan zee. 

Morgen zijn we ook nog op deze camping en daarna hopen we dat het zonnig genoeg is voor ritjes door de bergen. Nu hangen er nog bijna constant dikke wolken rond de Teide.

De regen bleef ver verwijderd



Geen opmerkingen: