17.12.22

Puerto Madryn

We zijn ongeveer halverwege naar het zuiden,
in werkelijkheid 1900 km gereden in Argentinië
We zijn weer 275 km verder naar het zuiden gekomen. 

Het wiellager geeft een behoorlijk onrustig gevoel omdat het geluid nog wat erger lijkt te worden. In Puerto Madryn, een redelijk grote stad vinden we een garage die het lager wil vervangen.

 
Het is een behoorlijk goed geoutilleerde garage en we lazen op de app iOverlander goede recensies. Om half 4, na de siësta, willen ze meteen aan de slag, maar het zit duidelijk tegen. Het lager wil er niet uit en voor vandaag, na 2 uur werken, geven ze het op. Morgen verder en de monteur heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. 

Onze idyllische overnachtingsplek
Waar moeten we heen zonder vervoer? Er wordt door de eigenaar aangeboden dat we in de camper kunnen overnachten in de garage. Ze hebben wel vaker overlanders gehad in deze situatie. Een keer zelfs een week lang...  

We hadden over dit scenario gelezen bij andere reizigers en hoopten dat zoiets ons niet zou overkomen. Maar er zijn ergere dingen en per slot van rekening gaan we voor een avontuurlijke reis. In de garage hebben we goede wifi en we kunnen weer eens onbeperkt Nederlandse programma's bekijken via NLZiet.

Geen opmerkingen: